Vår vision

Vi vill bli ledande inom svensk matfiskproduktion gällande:

Kvalitet
Hållbarhet
Lönsamhet

Vår vision om 5-10 år 

Att Bolaget har utvecklat ett flertal fiskförädlingscenter i Sverige där högkvalitativ hållbar fisk anländer från såväl våra egna uppfödningsanläggningar som andras för att slaktas, förädlas och skickas iväg till såväl lokala handlare som de stora marknaderna.

Våra transporter på sjö och i viss mån på land utgör ett så litet miljöavtryck som möjligt genom att vi använder det biodiesel och biogas som framtagits av fiskslaktavfallet och liknande biprodukter.

Vi erbjuder dagsfärsk regnbåge, röding, lax och annan fisk av högsta kvalité till närområdet samt i storstadsregioner och vårt varumärke är synonymt med högsta tänkbara kvalitet.

Vi kommer att kunna erbjuda arbeten till 50-70 personer på våra uppfödningsplatser, slakterier och förädlingsanläggningar, samt köpa in tjänster från ett flertal lokala svenska företag inom bl a: bygg, el, vvs, snöröjning, fastighetsunderhåll, veterinärer, åkeri, redovisning, miljöanalys, båtunderhåll, diesel-/bensinhantering, avfallshantering och maskinoperatörer.